SHOP IN OUR STORE

Hoe gaan we om met Corona?


Gedurende de training zullen wij de regels van het RIVM in acht nemen. Desinfectie middel en mondkapjes zijn aanwezig. Op de locatie is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. We werken met vaste zitplekken en hebben het maximum aantal deelnemers teruggebracht van acht naar zes. Elke ochtend doen we de gezondheidscheck op basis van de richtlijnen van het RIVM. Mocht de training i.v.m. de Corona richtlijnen van het RIVM niet door kunnen gaan in het weekend van 29 & 30 mei dan krijg je, zonder extra kosten, een plek tijdens een van de volgende Straalangst tweedaagses. Dit geldt ook als jij of een van je huisgenoten in quarantaine moeten blijven. Wij nemen dit risico voor onze rekening. Je loopt dus geen enkel financieel risico, wij garanderen je een plek.
Kan ik in meer dan 3 termijnen betalen?


In principe is het niet mogelijk om in meer dan drie termijnen te betalen, maar..... Wij vinden het eeuwig zonde als dat de reden vormt om niet deel te nemen. Is geld je enige bezwaar en wil je echt heel graag meedoen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier om te overleggen over de mogelijkheden.
Ik ben onder behandeling bij een psycholoog of psychiater (geweest). Is de tweedaagse wel geschikt voor mij?


Om een goed antwoord te geven op deze vraag, kunnen we het best even bellen. Ben je in het verleden in therapie geweest, dan hoeft dit namelijk geen enkele belemmering te vormen voor jouw deelname. Regelmatig krijgen we zelfs te horen dat deze twee dagen meer in beweging hebben gezet dan vele gesprekken bij een psycholoog, omdat we zo anders naar jouw situatie kijken. Als voorbereiding op de tweedaagse training, ontvangt iedere deelnemer een uitgebreid intake formulier. Hier kan je alles aan ons doorgeven waarvan jij vindt dat we het vooraf moeten weten. Zo kunnen we je optimaal begeleiden. Echter, wij zijn geen psycholoog dan wel psychiater en willen ook niet die pet opzetten. Ben je op dit moment in behandeling en twijfel je? Neem dan even contact met ons op om te overleggen. Bespreek ook gerust met jouw behandelaar dat je graag aan deze tweedaagse wil meedoen. Samen komen we ongetwijfeld tot een goede beslissing.
Ik wil heel graag meedoen maar ik kan niet twee hele dagen helemaal naar Groningen komen!


Er is altijd een excuus te verzinnen om iets NIET te doen. Gezin, afstand, kosten, moeite die je moet nemen. Wij gaan je niet overhalen maar besef: als jij dit echt wil, dan zijn dit allemaal smoesjes om maar niet te komen. Plus: dan ben je aan het goede adres om hier voor eens en voor altijd mee af te rekenen. Deelnemen aan deze tweedaagse training, is een eerste keuze voor jezelf. Er valt altijd iets te regelen met opvang, reistijd, overnachting in Groningen, geld etc.
Ik kan niet op 29 & 30 mei, komen er nieuwe data?


YESS! Zodra er nieuwe data bekend zijn, zullen we dit communiceren. Onze ambitie is om in 2022 de tweedaagse trainingen ook in andere steden te gaan geven, op doordeweekse dagen. Stuur ons even een berichtje via het contactformulier als we jou op de hoogte moeten houden voor nieuwe data, dat doen we graag :-)
Ik wil voorlopig liever alleen online trainingen volgen, kan dat ook?


De tweedaagse training geven we alleen offline, in (hele) kleine groepen van maximaal 8 deelnemers (6 zolang de 1,5 meter regel geldt). Wil je online aan de slag? Dat kan! Ga via het menu naar Trainingen > Online Straalangst Mastery en maak voor €97,- kennis met onze werkwijze. LET OP: De Online Straalangst Mastery is GEEN vervanging van de offline tweedaagse. De online training is one-size-fits-all en je zal zelfstandig aan de slag gaan. De impact van de offline tweedaagse is daarom vele malen groter. De Online Straalangst Mastery is een fijne training om eerste stappen te zetten en vormt een mooie voorbereiding op de offline tweedaagse. De trainingen kunnen los van elkaar gevolgd worden en bevatten ook verschillende oefeningen.